top of page

KSK EKEREN

NIEUWS

Logo KSK.png

Samenwerking tussen KSK EKEREN DONK en REVALADA

KSK Ekeren Donk en Revalada hebben een samenwerking vastgelegd voor de behandeling van onze jeugd- en seniorspelers. Met wat kan u als KSK Ekeren Donk lid bij Revalada terecht?


Algemene en manuele kinesitherapie​

Met algemene kinesitherapie wordt vooral bedoelt dat je in goede handen bent voor klachten zoals nekpijn, rugpijn of bijvoorbeeld na operatie van je knie. Kinesitherapie bestaat uit een mix van onderzoek en behandeling. Tijdens het onderzoek bij uw eerste behandeling gaan ze iets dieper in op hoe en wanneer de klachten zijn ontstaan. Door een informerend gesprek, aangevuld met een kinesitherapeutisch onderzoek proberen ze de onderliggende oorzaak te achterhalen. Wanneer ze weten waardoor jouw klachten ontstaan zijn, gebruikt de kine manuele technieken zoals mobilisaties en manipulaties om de beweeglijkheid in uw lichaam te herstellen. In samenspraak wordt er dan een oefenschema opgestart, opdat de klachten zich niet blijven voordoen. Deze oefeningen worden eerst geoefend binnen de kinepraktijk, zodat je ze later thuis juist kan blijven uitvoeren.


Sportrevalidatie

Ondervind je klachten tijdens het sporten? Dan is het aan te raden om dit eens te bekijken samen met Revalada. Blijf niet te lang met je klachten lopen, zodat ze niet erger worden. Ook als je als voetballer geopereerd wordt, is het aangeraden om bij een sportkinesist in behandeling te gaan Revalada zorgt er dan voor dat je het niveau van voor je blessure of operatie zo snel mogelijk terug behaalt. Je overlegt samen met je sportkine wat je doelen zijn en wat je huidige niveau is. Afhankelijk daarvan passen zij de oefeningen aan, zodat deze zo dicht mogelijk tegen jouw sport aanleunen. In de laatste fase van sportrevalidatie kan het zijn dat ze bijvoorbeeld op het voetbalveld samen trainen om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. Naast het aanbieden van de juiste oefeningen, gaan ze ook kijken naar het sporttechnische en je trainingsschema. ze geven tips en passen aan waar nodig.


Dataregistratie

Revalada registreert alle data in PSD, zodat onze Coördinator Health & Performance, de Coördinator van de opleidingsfase en de verantwoordelijke trainer op de hoogte zijn van de status van uw revalidatie. Er is dus een nauwe samenwerking tussen Revalada en KSK Ekeren Donk ten behoeve van uw revalidatie.


Contactinformatie

Adres – Leugenberg 141, 2180 Ekeren.

Telefoon

+32 476 07 80 53 (Lars)

+32 486 83 43 14 (David)

Openingsuren

Ma – Woe: 8.00u – 21.00u

Di – Do - Vrij: 8.00u – 19.00u

Zat - Zon: op afspraak.
Comments


bottom of page