top of page

KSK EKEREN

NIEUWS

Logo KSK.png

Persbericht: KSK Ekeren Donk bevestigt samenwerking met Racing Genk.

KSK Ekeren Donk verheugt zich om de officiële samenwerking met profclub Racing Genk aan te kondigen. Deze veelbelovende alliantie opent nieuwe perspectieven voor groei en ontwikkeling binnen het jeugdvoetbal. Samen streven we naar sportieve successen en het bevorderen van talentontwikkeling. De gezamenlijke inzet en liefde voor het jeugdvoetbal zullen onze clubs verenigen en versterken.

De gedeelde visie en kernwaarden tussen KSK Ekeren Donk en Racing Genk vormen het fundament van deze strategische samenwerking. Beide clubs delen een diepgewortelde passie voor jeugdontwikkeling. Onze overeenkomsten in visie en DNA versterken het geloof in gezamenlijke groei en succes op alle niveaus. Samen zullen we bouwen aan een sterke en duurzame toekomst voor het voetbal, gedreven door gedeelde waarden en een gemeenschappelijk streven naar excellentie.

In het hart van onze samenwerking staat de toewijding aan jeugdontwikkeling centraal. KSK Ekeren Donk en Racing Genk erkennen dat het koesteren en begeleiden van jong talent de sleutel is tot een bloeiende toekomst voor onze clubs. Samen zullen we gericht investeren in de groei van jeugdspelers, met als doel niet alleen athletische prestaties te verbeteren, maar ook karaktervorming te stimuleren. Deze gezamenlijke focus op jeugdontwikkeling zal dienen als bouwsteen voor succes, zowel op als naast het veld.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

One Team, one dream!
Comentarios


bottom of page