nieuws

Samenwerking met SV Groenendaal

07 november 2018
www.ksk-ekeren-donk.be
Samenwerking KSK Ekeren Donk en SV Groenendaal

We merken dat steeds meer en meer spelers zich spontaan aanmelden om zich aan te sluiten bij onze club en jeugdwerking van KSK Ekeren Donk. Op zich een leuke maatstaf waarbij we trots mogen melden dat we met onze jeugdwerking zeer goed werk leveren en dat de mond- aan mond reclame zich op een positieve manier verspreid. Het succes laat ons echter niet toe om iedereen aan te sluiten en te laten uitkomen voor onze clubkleuren. We zijn als club ook gebonden aan de infrastructuur en het aantal velden waarover we de dag van vandaag beschikken. De vraag is op dit ogenblik veel groter dan het aanbod met als gevolg dat we op het einde van onze testperiode steeds spelers moeten teleurstellen en afwijzen.

In dit kader hebben we gesprekken aangevat met SV Groenendaal om een vrijblijvende samenwerking te ontwikkelen waarbij we als club over een alternatief beschikken voor de spelers die (voorlopig) niet in aanmerking komen voor een aansluiting bij KSK Ekeren Donk.  SV Groenendaal is een club die op een recreatieve manier een zeer goede jeugdopleiding aanbiedt en een waardig alternatief kan zijn voor spelers die voorlopig nog niet in aanmerking komen voor onze jeugdwerking op het hoger gewestelijk of provinciaal niveau. Met SV Groenendaal werken we samen met een club in de dichte omgeving van KSK Ekeren Donk waar een familiaal karakter heerst en waar dezelfde waarde en normen gelden als bij onze club. We beschouwen de jeugdwerking van SV Groenendaal als een recreatief verlengstuk van de jeugdwerking van KSK Ekeren Donk.

Langs de andere kant bieden we uiteraard ook de mogelijkheid aan om de spelers, aangesloten bij SV Groenendaal, met hogere ambities de kans te geven om op een eerlijke en objectieve manier hun talenten te toetsen bij onze club met hogere gewestelijke en provinciale ambities. Op die manier hebben de ouders hun kind de kans gegeven om het op z’n minst te proberen. 

Concreet: 
•    Spelers van Groenendaal met de nodige ambitie om een stapje hoger te spelen krijgen van de club SV Groenendaal de mogelijkheid om te testen bij KSK Ekeren Donk. Via de clubleiding krijgen ze hiervoor een toelatingsdocument waarmee ze zich kunnen aanmelden bij KSK Ekeren Donk. Niet elke speler die gaat testen bij KSK Ekeren Donk zal automatisch aangesloten worden. De speler zal tijdens testsessies kunnen bewijzen dat hij het niveau van de club aan kan.
•    Testspelers die bij een evaluatie (nog) niet voldoen aan de verwachtingen van KSK Ekeren Donk, zullen de suggestie krijgen om zich bij SV Groenendaal aan te bieden.
•    Eigen spelers waarvan het profiel momenteel beter aansluit bij de jeugdwerking van SV Groenendaal, zullen het advies krijgen om zich aan te bieden bij SV Groenendaal.  

 

 
www.ksk-ekeren-donk.be

Lente tornooi - We want you

24 februari 2020
Zin om deel te nemen aan ons Lente tornooi ? Inschrijven via : Inschrijven via formulier. Meer >
 
www.ksk-ekeren-donk.be

KEEPERTRAINER GEZOCHT

12 februari 2020
 
www.ksk-ekeren-donk.be

JEUGDTRAINERS GEZOCHT

12 februari 2020
 

R.E.S.P.E.C.T ?⚽

31 januari 2020
R.E.S.P.E.C.T ?⚽ Jij doet toch ook mee?   #antwerpensportstad #sportersbelevenmeer #tstadsjot Youtube - Kids for… Meer >
 
 
 
 
 

Contact

KSK Ekeren Donk
Sportcomplex De Oude Landen 135/1
2180 Ekeren
E-mail: info@kskdonk.be
Tel: 03/645 25 67
Terug naar boven