nieuws

Informatie seizoenseinde

09 mei 2018
www.ksk-ekeren-donk.be

Beste Spelers, Ouders, Trainers, Coördinatoren en medewerkers van de club,

Het was opnieuw een lang en zeer druk seizoen 2017-18 maar naar ons gevoel opnieuw een zeer succesvol jaar waarbij wij, als club, opnieuw grote stappen vooruit hebben gezet. Zoals iedereen ondertussen duidelijk weet, willen wij als club elk jaar groeien en onze jeugd- maar eigenlijk de volledige werking steeds optimaliseren en verbeteren waar nodig. Zeker gezien de sportieve stap die we willen zetten richting Provinciaal voetbal.

Als ik dan nuchter even bekijk waar we aan het begin van dit seizoen stonden als club en waar we reeds de dag van vandaag staan, dan kan ik enkel maar bijzonder fier en trots zijn op wat wij allemaal hebben verwezenlijkt. Wil dit zeggen dat alles al perfect loopt en structureel top is .... Absoluut niet !! Het werk zal mogelijk nooit helemaal af zijn en kinderziektes zullen elk jaar ook wel ergens de kop op steken. Het algemene gevoel binnen de club is echter, naar ons gevoel bijzonder positief en ook de sfeer, de entourages, de medewerkers, de spelers en alle ouders zijn het volgens ons eens dat wij als CLUB een voorbeeld zijn voor de regio en dat onze aanpak meer dan loont.

Uiteraard willen wij, voor al dat goeds, de pluimen absoluut niet alleen op onze eigen hoed steken maar willen we in eerste instantie vooral jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie hulp, jullie aanwezigheid en jullie steun die wij gedurende het hele jaar door ontzettend hard hebben gevoeld. Niets maar dan ook absoluut NIETS hadden wij kunnen realiseren zonder het werk van jullie allemaal.
Wij zijn dan ook enorm fier en trots op onze Donkse Community en hopen werkelijk dat we allemaal samen dezelfde weg kunnen blijven betreden om samen de club naar en nog hoger niveau te tillen. Maar via deze weg toch alvast onze oprechte dankbaarheid voor een meer dan geslaagd seizoen en medewerking.

Het einde van het seizoen is er natuurlijk nog niet helemaal....
Zoals reeds doorgegeven zullen de trainingen in principe nog doorlopen tot het einde van de maand MEI. Dit geldt trouwens voor alle jeugdploegen !
Weliswaar rekening houdend met het feit dat ons B veld vanaf 14 mei niet meer beschikbaar zal zijn. Na de Donkse dag zal de club vol investeren in ons B - veld om ook dat op termijn naar een hoger niveau te tillen. Zeker gezien de komst van het kunstgras op het A veld zullen we de mogelijkheid hebben om onze B meer en meer te ontlasten waardoor we er zeker van zijn dat we binnen afzienbare tijd ook daar een fantastisch natuur gras veld kunnen aanbieden.
Ook naar de start van volgend seizoen zullen we proberen om van den B zo lang mogelijk weg te blijven zodat de wortels ook hier de tijd krijgen om sterk te worden.
Als alles goed mee zit dan kan het kunstgras van bij aanvang van de voobereiding ook worden ingenomen.
Invulling en trainingsmogelijkheden voor AUG/SEP 2018 zullen we jullie nog zo spoedig mogelijk meegeven. Mogelijk zullen we in het begin misschien toch nog eens uitwijken naar een andere locatie om den B echt wel de kans te geven om een sterke basis aan de wortels te vormen.

 Indien er nog vragen zijn omtrent het einde van het seizoen of opstart van het nieuwe seizoen dan wil ik vragen om deze door te geven volgens de juiste lijn van opvolging. 

SPELERS --) TRAINERS --) COORDINATOREN --) TVJO & ASS. TVJO --) SPORTIEF MANAGER --) VOORZITTER

Naar volgend seizoen toe zullen we ook daar nog meer op inzetten. De structuur is dit jaar uitgerold en één van onze goals voor volgend seizoen is om deze sterkte maximaal te benutten om als club opnieuw de juiste stappen vooruit te zetten. 

ALLEEN DOOR SAMEN TE BOUWEN AAN ONZE CLUB CREEREN WE SAMEN EEN PLEK WAAR ONZE JEUGD SAMEN GESCHIEDENIS CREEERT

Met sportieve groeten
Sportieve Cel
KSK EKEREN DONK

 
www.ksk-ekeren-donk.be

Voetbalstage juli

21 december 2018
Voetbalstage 2 - zomervakantie juli:   Partner: Voetbalstages.be Wanneer: maandag 1 juli 2019 t/m vrijdag 5 juli… Meer >
 
www.ksk-ekeren-donk.be

Voetbalstage Valencia CF

21 december 2018
Voetbalstage 3 - zomervakantie augustus:   Partner: Valencia CF Wanneer: maandag 12 augustus 2019 t/m vrijdag 16… Meer >
 
www.ksk-ekeren-donk.be

Voetbalstage Paasvakantie

21 december 2018
Voetbalstage 1 - Paasvakantie:   Partner: Voetbalstages.be Wanneer: maandag 15 april 2019 t/m vrijdag 19 april… Meer >
 
www.ksk-ekeren-donk.be
Samenwerking KSK Ekeren Donk en SV Groenendaal Meer >
 
 
 
13-09-2018 Meer >
 
13-09-2018 Meer >
 
 
 
18-03-2018 Meer >
 
 

Contact

KSK Ekeren Donk
Sportcomplex De Oude Landen 135/1
2180 Ekeren
E-mail: info@kskdonk.be
Tel: 03/645 25 67
Terug naar boven